Bli med å forme kantineopplevelsen hos Norbruk / VARD
NAVNOR FACILITY AS
📍 Brattvåg, Møre og Romsdal
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 3 uker siden
Bli med å forme kantineopplevelsen hos Norbruk / VARD
NAVNOR FACILITY AS
📍 Brattvåg, Møre og Romsdal
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 3 uker siden
Stillingsbeskrivelse
Hvem er vi – og hvorfor jobbe hos oss?
Norbruk er ikke bare en kantineaktør — vi er lidenskap for mat, miljø og lokal forankring. Vi startet i 2021, og har siden vokst til å mette hundrevis daglig med mat laget fra bunnen av, med fokus på kortreiste råvarer og minst mulig miljøavtrykk.
Her er noen stikkord som beskriver oss:
• Lokal aktør med ambisjon – vi ekspanderer nå også til Trondheim og andre deler av landet.
• Kvalitet i hver bit – all maten lages fra bunnen av. Vi vil at maten du lager og serverer skal gi folk glede, energi og velvære.
• Sterkt team & gode ledere – våre eiere og ledere har bakgrunn fra storkjøkken, gastronomi og facility-bransjen, og fokuserer på å dyrke trivsel, utvikling og samarbeid.
Stillingsinnhold – det du vil jobbe med
Som kjøkkensjef vil du:
• Lede og utvikle kantinedriften – menyvalg, produksjon, logistikk
• Ansvar for kostnadsstyring og innkjøp
• Personalansvar – opplæring og oppfølging
• Sikre kvalitet, hygiene (IK-Mat), HMS og renhold
• Drives med bærekraft i fokus – matsvinn, lokale råvarer, kreative løsninger
Som kokk vil du:
• Tilberede smakfulle retter for kantinevirksomheten
• Bidra i gjennomføring av produksjon av frokost, lunsj, middag og kvelds.
• Jobbe i et stort team
• Være med å skape nye retter og forbedre eksisterende konsepter
Vi ser etter deg som har:
• Fagbrev som kokk eller relevant erfaring fra storkjøkken
• Erfaring fra kantinedrift eller storproduksjon (for kjøkkensjef gjerne noen års ledererfaring)
• Strukturert, analytisk og med sterk ansvarsfølelse
• Lederkompetanse (for stilling som kjøkkensjef)
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Lidenskap for mat, bærekraft og kvalitet
• Førerkort er en fordel
• Personlige egenskaper som smittende energi, nysgjerrighet og løsningsorientering vil gjøre at du skiller deg ut!
Hva vi tilbyr – mer enn bare lønn
• Konkurransedyktige betingelser
• Mulighet til faglig og kreativ påvirkning
• Et tett og engasjert arbeidsmiljø
• Medlemskap i bedriftshelsetjeneste (Medi3)
• Pensjonsordning (inkludert AFP)
• Inspirasjon og støtte til å utvikle egne ideer
• Mulighet å jobbe med skiftordninger (for eksempel 1/1 eller 2/2)
Om du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat om stillingene før du søker – ta
gjerne kontakt!
For å søke:
Registrer din CV online på www.randstad.no og søk på denne stillingen
• Søknadsfrist: Snarest og senest 31.10.2025
Alle søkere vil få svar og bli kontaktet.
Norbruk er ikke bare en kantineaktør — vi er lidenskap for mat, miljø og lokal forankring. Vi startet i 2021, og har siden vokst til å mette hundrevis daglig med mat laget fra bunnen av, med fokus på kortreiste råvarer og minst mulig miljøavtrykk.
Her er noen stikkord som beskriver oss:
• Lokal aktør med ambisjon – vi ekspanderer nå også til Trondheim og andre deler av landet.
• Kvalitet i hver bit – all maten lages fra bunnen av. Vi vil at maten du lager og serverer skal gi folk glede, energi og velvære.
• Sterkt team & gode ledere – våre eiere og ledere har bakgrunn fra storkjøkken, gastronomi og facility-bransjen, og fokuserer på å dyrke trivsel, utvikling og samarbeid.
Stillingsinnhold – det du vil jobbe med
Som kjøkkensjef vil du:
• Lede og utvikle kantinedriften – menyvalg, produksjon, logistikk
• Ansvar for kostnadsstyring og innkjøp
• Personalansvar – opplæring og oppfølging
• Sikre kvalitet, hygiene (IK-Mat), HMS og renhold
• Drives med bærekraft i fokus – matsvinn, lokale råvarer, kreative løsninger
Som kokk vil du:
• Tilberede smakfulle retter for kantinevirksomheten
• Bidra i gjennomføring av produksjon av frokost, lunsj, middag og kvelds.
• Jobbe i et stort team
• Være med å skape nye retter og forbedre eksisterende konsepter
Vi ser etter deg som har:
• Fagbrev som kokk eller relevant erfaring fra storkjøkken
• Erfaring fra kantinedrift eller storproduksjon (for kjøkkensjef gjerne noen års ledererfaring)
• Strukturert, analytisk og med sterk ansvarsfølelse
• Lederkompetanse (for stilling som kjøkkensjef)
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Lidenskap for mat, bærekraft og kvalitet
• Førerkort er en fordel
• Personlige egenskaper som smittende energi, nysgjerrighet og løsningsorientering vil gjøre at du skiller deg ut!
Hva vi tilbyr – mer enn bare lønn
• Konkurransedyktige betingelser
• Mulighet til faglig og kreativ påvirkning
• Et tett og engasjert arbeidsmiljø
• Medlemskap i bedriftshelsetjeneste (Medi3)
• Pensjonsordning (inkludert AFP)
• Inspirasjon og støtte til å utvikle egne ideer
• Mulighet å jobbe med skiftordninger (for eksempel 1/1 eller 2/2)
Om du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat om stillingene før du søker – ta
gjerne kontakt!
For å søke:
Registrer din CV online på www.randstad.no og søk på denne stillingen
• Søknadsfrist: Snarest og senest 31.10.2025
Alle søkere vil få svar og bli kontaktet.
Stillingsdetaljer
- Kategori
- Reiseliv og mat
- Sted
- Brattvåg, Møre og Romsdal
- Arbeidstid
- Heltid
- Arbeidssted
- På arbeidsplass
- Ansettelsestype
- Fast stilling
- Publisert
- 3 uker siden
Om bedriften
N
NOR FACILITY AS
Andre stillinger innen samme område
🐟 Vil du jobbe med kvalitetsarbeid i sjømatproduksjon? Gjendemsjø Seafood søker kvalitetsarbeider!
NAVGjendemsjø Seafood AS
Brattvåg, Møre og Romsdal
Heltid
Ringstad skule, Stranda kommune
Stranda, Møre og Romsdal
Heltid
Prima Assistanse avdeling Møre og Romsdal
Ørsta, Møre og Romsdal
Heltid