KJØKKENMEDARBEIRDER i 20% stilling på Åpent Bakeri Teknisk Museum
NAVÅpent Bakeri Teknisk Museum
📍 Oslo
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 3 uker siden
KJØKKENMEDARBEIRDER i 20% stilling på Åpent Bakeri Teknisk Museum
NAVÅpent Bakeri Teknisk Museum
📍 Oslo
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 3 uker siden
Stillingsbeskrivelse
Åpent Bakeri søker etter en dyktig, effektiv, fleksibel og matinteressert person som har lyst til å bli en del Åpent Bakeri Teknisk Museum i Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo. Har lages det sandwicher og lunsj retter som har i fokus gode råvarer. Arbeidet vil hovedsaklig foregår i tidsrommet mellom 8:00 - 18:00.
Du må være glad i god mat, ha stor fokus på kvalitet og service og like å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver.
Vi tilbyr en spennende deltidsstilling som kjøkkenmedarbeider i et aktivt og godt etablert firma.
Arbeidsoppgaver:
• Preppe ingrediensene og mise en place.
• Smøre sandwicher.
• Lage retter fra meny.
• Ansver for å sikre en ren og effektiv flytt på kjøkkenet.
• Å være med på å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
• Bidra til andre oppgaver som sikrer HMS rutiner.
Ønskende kvalifikasjoner:
• God humør
• Du bør ha fylt 18 år
• Nøyaktig og punktig
• Selvstendig og ryddig
• Initiativrik og effektiv
• Erfaring fra lignende arbeid
• Stor interesse for mat, bakverk, baristakunsten, o.l.
Personlige egenskaper:
• Du må være positiv, utadvendt og genuint opptatt av mat, effektivitet og god service.
• Trives med et høyt arbeidstempo og samtidig evne å handlere flere arbeidsoppgaver.
• En initiativrik lagspiller med godt humør, som bidrar aktiv til et godt arbeidsmiljø.
• Samarbeidsvillig og kundeorientert med fokus på gode løsninger for alle parter.
• Evner å kommunisere godt med leder, kunder og kollegaer.
• Den rette kandidaten må ha en god helhetsforståelse og sette både kunden og kvalitet i sentrum.
Kontaktperson
Ana Gabriela Espinoza Tonnessen
Daglig leder
Du må være glad i god mat, ha stor fokus på kvalitet og service og like å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver.
Vi tilbyr en spennende deltidsstilling som kjøkkenmedarbeider i et aktivt og godt etablert firma.
Arbeidsoppgaver:
• Preppe ingrediensene og mise en place.
• Smøre sandwicher.
• Lage retter fra meny.
• Ansver for å sikre en ren og effektiv flytt på kjøkkenet.
• Å være med på å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
• Bidra til andre oppgaver som sikrer HMS rutiner.
Ønskende kvalifikasjoner:
• God humør
• Du bør ha fylt 18 år
• Nøyaktig og punktig
• Selvstendig og ryddig
• Initiativrik og effektiv
• Erfaring fra lignende arbeid
• Stor interesse for mat, bakverk, baristakunsten, o.l.
Personlige egenskaper:
• Du må være positiv, utadvendt og genuint opptatt av mat, effektivitet og god service.
• Trives med et høyt arbeidstempo og samtidig evne å handlere flere arbeidsoppgaver.
• En initiativrik lagspiller med godt humør, som bidrar aktiv til et godt arbeidsmiljø.
• Samarbeidsvillig og kundeorientert med fokus på gode løsninger for alle parter.
• Evner å kommunisere godt med leder, kunder og kollegaer.
• Den rette kandidaten må ha en god helhetsforståelse og sette både kunden og kvalitet i sentrum.
Kontaktperson
Ana Gabriela Espinoza Tonnessen
Daglig leder
Stillingsdetaljer
- Kategori
- Reiseliv og mat
- Sted
- Oslo
- Arbeidstid
- Heltid
- Arbeidssted
- På arbeidsplass
- Ansettelsestype
- Fast stilling
- Publisert
- 3 uker siden
Om bedriften
�