Servitører for julebordsesongen - Bergen
NAVFinnegaarden Hotell & Restauranter As
📍 Bergen, Vestland
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 4 uker siden
Servitører for julebordsesongen - Bergen
NAVFinnegaarden Hotell & Restauranter As
📍 Bergen, Vestland
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 4 uker siden
Stillingsbeskrivelse
Hva vi ser etter
Vi ser etter servitører med fagkunnskap, menneskekunnskap og en god evne til å yte god service, som kan legge til rette for at gjestene tar gode valg og får en positiv opplevelse. Personen må kunne kommunisere profesjonelt og positivt, og ha en serviceinnstilling for å skape god stemning og en helhetlig opplevelse for gjestene.
Arbeidsoppgaver
• Ta imot og registrere gjestenes bestillinger.
• Yte profesjonell og personlig service for å sikre at gjestene er fornøyde.
• Gi bestillingene til kjøkkenet og sørge for at maten serveres til rett tid.
• Presentere og servere mat og drikke på en faglig korrekt måte.
• Servere mat og drikke i henhold til bestillingene.
• Ha god kunnskap om mat og drikke, inkludert anbefaling av drikke som passer til ulike retter.
• Være oppdatert på dagens og ukens retter, samt andre produkter som serveres.
• Svare på spørsmål om menyen og andre relaterte henvendelser.
• Rydde og dekke bord for nye gjester.
• Håndtere mat på en hygienisk og trygg måte.
• Følge gjeldende regelverk for hygiene.
• Betaling og samarbeid:
• Håndtere betaling etter måltidet.
• Samarbeide tett med kjøkkenet, hovmesteren og andre kolleger for å sikre god flyt og en helhetlig god opplevelse for gjestene.
• Holde restaurantens serveringsområde rent og ryddig.
Vi tilbyr
Lønn etter avtale
Vi ser etter servitører med fagkunnskap, menneskekunnskap og en god evne til å yte god service, som kan legge til rette for at gjestene tar gode valg og får en positiv opplevelse. Personen må kunne kommunisere profesjonelt og positivt, og ha en serviceinnstilling for å skape god stemning og en helhetlig opplevelse for gjestene.
Arbeidsoppgaver
• Ta imot og registrere gjestenes bestillinger.
• Yte profesjonell og personlig service for å sikre at gjestene er fornøyde.
• Gi bestillingene til kjøkkenet og sørge for at maten serveres til rett tid.
• Presentere og servere mat og drikke på en faglig korrekt måte.
• Servere mat og drikke i henhold til bestillingene.
• Ha god kunnskap om mat og drikke, inkludert anbefaling av drikke som passer til ulike retter.
• Være oppdatert på dagens og ukens retter, samt andre produkter som serveres.
• Svare på spørsmål om menyen og andre relaterte henvendelser.
• Rydde og dekke bord for nye gjester.
• Håndtere mat på en hygienisk og trygg måte.
• Følge gjeldende regelverk for hygiene.
• Betaling og samarbeid:
• Håndtere betaling etter måltidet.
• Samarbeide tett med kjøkkenet, hovmesteren og andre kolleger for å sikre god flyt og en helhetlig god opplevelse for gjestene.
• Holde restaurantens serveringsområde rent og ryddig.
Vi tilbyr
Lønn etter avtale
Stillingsdetaljer
- Kategori
- Reiseliv og mat
- Sted
- Bergen, Vestland
- Arbeidstid
- Heltid
- Arbeidssted
- På arbeidsplass
- Ansettelsestype
- Fast stilling
- Publisert
- 4 uker siden
Om bedriften
F
Finnegaarden Hotell & Restauranter As
Andre stillinger innen samme område
Optimera AS
Bergen, Vestland
Heltid
Høgskulen på Vestlandet
Bergen, Vestland
Heltid
Sea & Land Security AS
Bergen, Vestland
Heltid