Vil du vere med og servere matglede?
NAVMatforsyning Haugesund Sjukehus
📍 Haugesund, Rogaland
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 5 dager siden
Vil du vere med og servere matglede?
NAVMatforsyning Haugesund Sjukehus
📍 Haugesund, Rogaland
📂 Reiseliv og mat
📅 Publisert 5 dager siden
Stillingsbeskrivelse
Har du lyst til å jobbe i Helse Fonna si matforsyningsteneste?
Som matvert blir du ein del av eit flott team som serverer måltid til pasientar, tilsette og besøkande på sjukehuset. Her lagar vi rundt 100 000
porsjonar i året – med stoltheit og respekt for råvarene og for menneska vi
lagar maten til.
Helse Fonna prioriterar pasientane først, og me vektlegg arbeidet med ernæring og diettar samt god næringsmiddelhygiene, kvalitetssikring og god kundeservice.
Stillinga er 100 % og inneheld arbeid kvar tredje helg.
Oppstart etter avtale.
Kva går jobben ut på?
• Servera god og næringsrett mat til pasientar og kantinegjester
• Matservering: Forberedelse og gjennomføring av buffetservering og brettservering av 5 måltid pr dag, frå pasientkantinene
• Rydding og oppvask i pasientkantiner eller produksjonskjøkken
• Dagleg bruk av Helse-Fonnas IK-Mat og HACCP system
• Kontakt med pasientar i samband med måltid
Kva kompetanse er viktig i denne rolla?
• Matfaglege fagbrev som ernæringskokk (Institusjonskokk) eller kokk er ønskeleg
• Erfaring frå storkjøkken, hotell, sjukehus eller helseinstitusjonar er ønskeleg
• Grunnleggande IKT-kompetanse og erfaring i bruk av elektroniske hjelpemiddel, er nødvendig i jobben på sjukehuset
• Det krevs gode norskkunnskaper, munnleg og skriftleg, slik at ein kan lesa, forstå, skriva og snakka norsk dagleg språk
Søkjarar med anna morsmål enn norsk, dansk eller svensk, må kunna dokumentera bestått eksamen, frå minimum Trinn B1, innan samfunnsfag og norsk skriftleg og munnleg
Kva ser vi etter hos deg?
Hos oss er det viktig at du:
• er ein lagspelar, men òg trygg på eigne vurderingar
• held høg standard på det du leverer – og stiller krav til deg sjølv
• er førebudd på fysiske utfordringar som krev mykje gåing
• er sjølvstendig
• tilpassar deg nye arbeidsmåtar og oppgåver
Me søkjer deg som har grunnleggjande serviceinnstilling og kan visa ein god kundebehandling, med vekt på kvalitet og effektivitet.
Vi tilbyr
• Eit godt arbeidsmiljø og eit systematisk og integrert HMS-arbeid. Vårt mål er og å levera rett kvalitet på alle våre tenester og produkt.
• Spannande og lærerike arbeidsoppgåver innan matforsyning i sjukehus.
• Konkurransedyktig pensjonsordning i KLP - som er ein av Norges beste pensjonsavtalar. Yrkesskadeforsikring, gruppelivsforsikring og tjenestereiseforsikring fylgjer og tilsetjinga.
For å kunne vurdere førerett til stillingen, må søkjar gi dette til kjenne i søknaden
Kontaktinformasjon
Bjarte Halleraker, Avdelingsleiar
Arbeidsstad
Karmsundgata 120
5528 HAUGESUND
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgivar: Helse Fonna HF
Referansenr.: 5011347414
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 01.11.2025
Som matvert blir du ein del av eit flott team som serverer måltid til pasientar, tilsette og besøkande på sjukehuset. Her lagar vi rundt 100 000
porsjonar i året – med stoltheit og respekt for råvarene og for menneska vi
lagar maten til.
Helse Fonna prioriterar pasientane først, og me vektlegg arbeidet med ernæring og diettar samt god næringsmiddelhygiene, kvalitetssikring og god kundeservice.
Stillinga er 100 % og inneheld arbeid kvar tredje helg.
Oppstart etter avtale.
Kva går jobben ut på?
• Servera god og næringsrett mat til pasientar og kantinegjester
• Matservering: Forberedelse og gjennomføring av buffetservering og brettservering av 5 måltid pr dag, frå pasientkantinene
• Rydding og oppvask i pasientkantiner eller produksjonskjøkken
• Dagleg bruk av Helse-Fonnas IK-Mat og HACCP system
• Kontakt med pasientar i samband med måltid
Kva kompetanse er viktig i denne rolla?
• Matfaglege fagbrev som ernæringskokk (Institusjonskokk) eller kokk er ønskeleg
• Erfaring frå storkjøkken, hotell, sjukehus eller helseinstitusjonar er ønskeleg
• Grunnleggande IKT-kompetanse og erfaring i bruk av elektroniske hjelpemiddel, er nødvendig i jobben på sjukehuset
• Det krevs gode norskkunnskaper, munnleg og skriftleg, slik at ein kan lesa, forstå, skriva og snakka norsk dagleg språk
Søkjarar med anna morsmål enn norsk, dansk eller svensk, må kunna dokumentera bestått eksamen, frå minimum Trinn B1, innan samfunnsfag og norsk skriftleg og munnleg
Kva ser vi etter hos deg?
Hos oss er det viktig at du:
• er ein lagspelar, men òg trygg på eigne vurderingar
• held høg standard på det du leverer – og stiller krav til deg sjølv
• er førebudd på fysiske utfordringar som krev mykje gåing
• er sjølvstendig
• tilpassar deg nye arbeidsmåtar og oppgåver
Me søkjer deg som har grunnleggjande serviceinnstilling og kan visa ein god kundebehandling, med vekt på kvalitet og effektivitet.
Vi tilbyr
• Eit godt arbeidsmiljø og eit systematisk og integrert HMS-arbeid. Vårt mål er og å levera rett kvalitet på alle våre tenester og produkt.
• Spannande og lærerike arbeidsoppgåver innan matforsyning i sjukehus.
• Konkurransedyktig pensjonsordning i KLP - som er ein av Norges beste pensjonsavtalar. Yrkesskadeforsikring, gruppelivsforsikring og tjenestereiseforsikring fylgjer og tilsetjinga.
For å kunne vurdere førerett til stillingen, må søkjar gi dette til kjenne i søknaden
Kontaktinformasjon
Bjarte Halleraker, Avdelingsleiar
Arbeidsstad
Karmsundgata 120
5528 HAUGESUND
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgivar: Helse Fonna HF
Referansenr.: 5011347414
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 01.11.2025
Stillingsdetaljer
- Kategori
- Reiseliv og mat
- Sted
- Haugesund, Rogaland
- Arbeidstid
- Heltid
- Arbeidssted
- På arbeidsplass
- Ansettelsestype
- Fast stilling
- Publisert
- 5 dager siden
Om bedriften
M
Matforsyning Haugesund Sjukehus
Andre stillinger innen samme område
Bankers Pizza BAKERI Haugesund
Haugesund, Rogaland
Heltid
BESTSELLER STORES NORWAY
Haugesund, Rogaland
Heltid